Urang Ngahiji Salilana

Memorian 1,1 farmasi,, foto ieu teh barudak ,,,kenang-kenangan keur basa di DJOGJAKARTA,keur study tour kelas 1,tingali mani carulun kitu nyah,,karasep tapinamah,
tuh itu anu di beh kanan namina ade wahyudi,,ayeuna di kelas 2,2 Eta teh urang balida boooosss bata,,,anu nyepengan gitar tah eta arana abah gema ayeuna bah gema di kelas 2,4 abah gema teh urang TALAGA tepatna di cikondang,,,gigireun bah gema eta namina taufik,, eta pang kasepna irung na mancung kasepna kabina-bina,ayeuna kang topik di kelas 2,4 Kang topk urang RAJAGALUH tepatna di ujungberung anu seueur kadu,,kang topik termasuk BOS DURIAN ,,, tah anu nganggo switer hideung eta arif mauludin,,etateh urang sumedang,,urang jauuuh ,ngumbara di urang teh,, a urip ayeuna di 2,1…gigireun a urip ,tah eta SIMKURING ANDRI SYAM FEBRIANSYAH, urang manjeti anu kaleeem pisan kasep deuih,,,hahahaha,,,, yeuh hiji deui nu urang jauh teh,jauuuuuuh pisan, tuh nu di beh ujung kiri etateh urang CIANJUR,, Jauuuuuuuh pisan nyah,,eta neangan elmu tepi ka majalengka ,demi menjadi seorang APOTEKER,,,hhaaa
Anu genepan ieu teh keur basa kelas 1 na rareujeung wae ,,kamana wae pasti reujeung,, pokona geus asa dulur wae lah.
Kenangan di kelas 1 sangat sangat berkesan, loba pisan caritaeun keur ke anak incu ..ti mulai di tangtungkeun ku guru, trus datang pelajaran telat ,dll w pokonamah..hahaha
kelas 1,1 Baheula di walikelasan ku PAK SOMA,, inget wae sok mani sieun mun Nempo Pak soma teh,,,sieun namah Bu’uk sok beunang wae ka rajia,,,
Oooooh nya 1 deui carita anu moal k pohokeun,, eta Baheula anu genepan urang teh make duit SPP ,,ai pas di tagih Teh duitna euweuh,,hahahaha,,,kagugu etamah,,jabaning make nateh lain saeutik,,,haluuuuuh inget wae tamah yakin,,, Tepi ka jujualan sagala hanteu,. tah carita anuuu moal k popohokn pisan mah ,,,yakin sumpah demi alloh nage..😀

(Carita Kuring di keur kelas 1 di 1,1 farmasi jeung barudak lalaki)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s