Antara DRIW & BLADE SatuHATI.

Nasib Motor Nu di cekel ku Uing ayeuna
Duuuhh motor ieu teh tanggung ,,tampilana udah sangar hanjakal tanagana masih STANDAR,, Atuh da x di orek teh kolot nyaram wae ayeunamah,,, jadi we uing kajeun nurutkn lahh,,, sabener namah era ku barudak ,,,sok di sebutan motor ojeg, tapi da kumahaa uing teh kolot ulaaheun ek di bangun mesina teh,,,,.
Kedrr uing mah,,uing hayang di koplingan ge ulaheun ku babeh jadol teh,,komo deui ayeuna mesin di orek nya ulaheun pisan meureun,,aneh da baheulamah keur nyekel nu RX-king Jeung nu VARIO heug heug wae tepi ka bajred ge,,,inget wae tah nu rx-king mesina kuatka beulah jadi dua,,SEHR na ambrol ,,ring SEHR jadi 4 raremuk..hahaha
Tapi lah kajn ayeunamah uing da moal kekebutan,,tos wareg jadi joki RX-King ,, ayeunamah motor nu ieu ek di jadikeun wae motor cinta wae,hheeeeehe..motor jang bobogohan wae teh,hehe
Eitz kela Tapi motor ieu masih wanieun keneh kana Jupiter Mx,Jupiter Z,Beat,Mio,Soul.dll lah tapi nu standar,,,na gigi 2 masih bisa ngangkat insyaalloh,,,hahahaha
Yeu teh kolot ulaheun namah soalna keur moneter kelyarga uing na,,hahahaha jadi wae hemaneun Babeh uing na mun x di bangun ku uing teh,bisik turun mesin…hahahaaha

Carita Ainx
Nasib honda Blade SatuHATI.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s